Pressemeddelelse

Pressemeddelelse 1. september 2010

Danmarks største legemåtte på 144 m2 lanceres i Randers

Børnehaveinstitutionerne i Randers kommune inviteres til leg, oplevelse og eventyr, når Danmarks største legemåtte ”Randers Bølgen” præsenteres for offentligheden i dagene 15. 16. og 17. september

”Randers Bølgen” er navnet på det nye spil, hvor børn og barnlige sjæle kan lege pirater og samtidig indgår som menneskelige brikker i et gigantisk brætspil.

Udfordringen består i at hoppe rundt på det store farlige ocean og komme først til Skatteøen. Undervejs er oceanet fyldt med farlige hajer og piratfisk. Brikkerne (børnene) fordeles på forskellige tømmerflåder, og på Skatteøen kaster to børn med en stor skumterning, der bestemmer hvilken sørøver, der må hoppe frem.

Alle deltagere bliver behørigt udstyret med en øjeklap, så de kommer i den rette sørøverstemning. Når Skatteøen er erobret, får alle børnene udleveret en sørøverpose med forfriskning og frugt som tak for kampen om den store skat.

Det er de to iværksættere Søren Juhl (Artman Adventures) og Lotte Smed (Smed-Graphic), der har udviklet det store oplevelsesspil. Målet er at skabe et legerum i bybilledet for socialt samvær, leg og oplevelse for børn.

Efter præsentationen i Randers, vil spillet kunne lejes hos Grejbanken, som udlejer forskelligt fritidsudstyr.

De to skabere af Randers Bølgen er ikke helt uvante med at skabe opmærksomhed. Bl.a. er Søren Juhl manden bag adskillige online spil og illustrationer på DR’s børnekanal Ramasjang. Lotte Smed har med mange års erfaring i reklamebranchen været med til at skabe flotte og holdbare løsninger for mindre såvel som mellemstore virksomheder, bl.a. har hun stået bag udviklingen af produktkataloger for Bæchs Conditori (Odense Marcipan).

Tid og sted:
Onsdag d. 15., torsdag 16. og fredag 17. september 2010 på nedre del af Østervold, 8900 Randers C.
Alle dagene fra kl. 9.00 – 14.00.

Yderligere information:

Søren Juhl, mobil 26 25 39 05 mail

Spillepladen (klik på billedet for at downloade fil til tryk)

Randers Bølgen - leg, oplevelse og eventyr

 

Advertisements